mp3hiz

Download lagu gratis
koploenak adalah tempat untuk mengunduh Lagu Dangdut Koplo & Band Band Indie Terbaru, Simpan alamat ini untuk download lagu Terupdate.

Dangdut Koplo Tampilkan Semua

Nella Kharisma – Indah Pada Waktunya Mp3

  • Album: Single Dangdut Koplo 2017
  • Bit rate: Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
  • Added:
  • Encoded: mp3hiz

Download lagu Nella Kharisma – Indah Pada Waktunya Mp3 mp3 gratis di mp3hiz. Single yang bertajuk "Nella Kharisma – Indah Pada Waktunya Mp3" ini hanya untuk review, dapatkan CD Original dengan kualitas terbaik di sites Itunes.

Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Dangdut
Size: 5.76 MB
Duration: 06:17
Type of file: Audio MP3 (.mp3)

Lyric Nella Kharisma – Indah Pada Waktunya

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Related to Nella Kharisma – Indah Pada Waktunya Mp3


Copyright © mp3hiz 2018