mp3hiz

Download lagu gratis
koploenak adalah tempat untuk mengunduh Lagu Dangdut Koplo & Band Band Indie Terbaru, Simpan alamat ini untuk download lagu Terupdate.

Dangdut Koplo Tampilkan Semua

Nella Kharisma – Mending Pedot (OM Lagista)Mp3

  • Album: OM Lagista Spesial NDX A.K.A
  • Bit rate: Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
  • Added:
  • Encoded: mp3hiz

Download lagu Nella Kharisma – Mending Pedot (OM Lagista)Mp3 mp3 gratis di mp3hiz. Single yang bertajuk "Nella Kharisma – Mending Pedot (OM Lagista)Mp3" ini hanya untuk review, dapatkan CD Original dengan kualitas terbaik di sites Itunes.

Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Dangdut
Size: 5.75 MB
Duration: 06:04
Type of file: Audio MP3 (.mp3)

Lyric Nella Kharisma – Mending Pedot

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
mubeng ra karuen
mikirke koe cah ayu (cah ayu)
sing nggawe pikiran
ning ngopo kok koyo ngene, mben dino tok sepeleke

opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
mung nglarani ati, pasrah karo sing Ilahi

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane

aku trimo pedot senajan rasane abot
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
ati wes ra biso neruske dalane crito
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

wes cukup semen anggongku nyanding awakmu
senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
aku kudhu kuat senajan pisahan ro awakmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah di sio-sio
opo koe kui wes ora mikir
timbang ngrasa’ke tresnomu aku trimo sumingkir

janji janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane

Related to Nella Kharisma – Mending Pedot (OM Lagista)Mp3


Copyright © mp3hiz 2018