mp3hiz

Download lagu gratis
koploenak adalah tempat untuk mengunduh Lagu Dangdut Koplo & Band Band Indie Terbaru, Simpan alamat ini untuk download lagu Terupdate.

Dangdut Koplo Tampilkan Semua

Nella Kharisma – Sing Biso Pisah Mp3

  • Album: Aku Kangen Bojomu
  • Bit rate: Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
  • Added:
  • Encoded: mp3hiz

Download lagu Nella Kharisma – Sing Biso Pisah Mp3 mp3 gratis di mp3hiz. Single yang bertajuk "Nella Kharisma – Sing Biso Pisah Mp3" ini hanya untuk review, dapatkan CD Original dengan kualitas terbaik di sites Itunes.

Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Dangdut
Size: 4.34 MB
Duration: 04:31
Type of file: Audio MP3 (.mp3)

Lyric Nella Kharisma – Sing Biso Pisah

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

cah ayu wes tak lilakno
kabeh iki bakal tak tompo
slamat tingal sayang…

saiki aku kudu biso nrimo
kowe ninggalke aku demi wong liyo
sak lorone atiku bakal tak tompo
demi kowe cah ayu aku lilo
tresnoku ra ono liyane
sayangku yo mung kowe
sak jembare samudro, isih jembar atiku
tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah lama kita harus berpisah
apakah cinta kita memang ada yang salah
demi cinta yang lain aku harus mengalah
tak bisakah kau mengerti prasaanku oh sayang
maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu
dan ku doakan agar kau bahagia
melihatmu bahagia cukup membuatku senang tak bersamaku

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Related to Nella Kharisma – Sing Biso Pisah Mp3


Copyright © mp3hiz 2018